Lantti.fi kokemuksia – tavallista parempi lainan kilpailuttaja

Suomen lainamarkkinoille on ilmestynyt keväällä uusi Lantti.fi niminen palvelu. Satuin tarvitsemaan pienehköä kulutusluttoa joten päätin kokeilla nähtyäni mainoksen Facebookissa.

Palvelun käyttö oli mukavan mutkatonta eli käyttöliittymä oli hyvä. Pitkäkhön hakemuksen jälkeen siirryin Lantin ”intranettiin” oma.rahoitu nimiselle osioille, jossa oli tarjolla 5 lainatarjousta. Kaikki paitsi yksi olivat mielestäni liian kalliita mutta päätin sitten hyväksyä yhden lainatarjouksista, koska korko oli varsin kohtuullinen 12.5%.

Hyvää palvelussa oli nopeus, kattavuus (yhteistyöpankkeja taitaa olla jopa 20) ja hyvä käyttöliittymä. Vähän outoa oli se, että Lantin järjestelmästä siirryttiin täysin erinäköiseen Rahoitu nimiseen intranettiin josta lainaa pystyi hakemaan. Vaikuttaa siis siltä, että Lantti ostaa intranettinsä ulkopuoliselta taholta.

Niin tai näin, sain lainaa helposti ja toisin kuin aikaisemmin kun olen käyttänyt vastaavia palveluita, vaikutti siltä että palvelussa on oikeasti mukana tarpeeksi rahoitysyhtiöitä että tarjoukset ovat ihan kilpailukykyisiä.